LEGOLAND Denemarken Kampioen aanbieding

LEGOLAND Denemarken Kampioen aanbieding

De Kampioen Aanbieding LEGOLAND Denemarken biedt extra voordeel!
Zo heb je de 2e dag gratis entree en ontvang je een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20!

* Bij deze zoekopdracht tonen we alleen accommodaties die bij deze actie horen.

Zoek nu jouw Denemarken vakantie
Mei
vakantie
Al vanaf 199 euro per huis
per week*

LEGOLAND Denemarken Kampioen aanbieding*

 • 2e dag gratis naar LEGOLAND
 • LEGO tegoedbon twv. € 20,-
 • Kids gratis naar Givskud Zoo
 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • Ruim 20.000
  accommodaties
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

LEGOLAND Denemarken Kampioen Aanbieding

Kom naar het originele LEGOLAND park in Denemarken en profiteer van onze Kampioen Aanbieding! LEGOLAND ligt in Zuid-Denemarken en dat is dé vakantiebestemming voor kids! Het is lekker dichtbij en heeft superveel attracties, zoals Givskud Zoo, Ribe Vikingecenter, prachtige stranden en spannende kastelen. En lekker voordelig in de meivakantie!

Bekijk de geselecteerde vakantiehuizen

Kampioen Aanbieding LEGOLAND

Reserveer een van onze geselecteerde vakantieparken en vakantiehuizen en ga supervoordelig naar LEGOLAND en Givskud Zoo: 2e dag gratis naar LEGOLAND en kids gratis* naar Givskud Zoo. Ook leuk: je ontvangt een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20, die je kunt besteden in de grootste LEGO winkel ter wereld (in LEGOLAND). Superveel voordeel dus! 

Voordelige toegangskaarten

 Je kiest zelf welke toegangskaarten je wilt bijbestellen en koopt ze direct bij boeking van een vakantiehuis of vakantiepark. Toegangsprijzen LEGOLAND€ 42 per persoon voor 2 achtereenvolgende dagen, in plaats van € 57 aan de kassa bij LEGOLAND (voor 1 dag!). Toegangsprijzen Givskud Zoo: kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot Givskud Zoo. Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen betalen € 24 in plaats van € 29 aan de kassa. Exclusief via Dansk.nl!

De mooiste vakantiehuizen vanaf € 199 per huis/per week*

Vakantiehuizen met de Kampioen Aanbieding LEGOLAND Denemarken

De Deense vakantiehuizen hebben lekker veel ruimte om te spelen en heerlijk samen vakantie te vieren. Ze liggen vaak op de mooiste plekjes in Denemarken en in de tuin kan je lekker ravotten. Sommige vakantiehuizen hebben een schommel in de tuin of een voetbaldoel.

LEGOLAND Billund

Kom naar het originele LEGOLAND park in Denemarken om te huiveren in het spookhuis, natte worden in piraten-waterland, rond te suizen in een achtbaan, een broodje te roosteren met het indianenopperhoofd en een heleboel LEGO speelplezier te beleven.

Meer over LEGOLAND

Givskud Zoo - Zootopia

Givskud Zoo is een van de leukste attracties voor gezinnen met kinderen in Denemarken. Het dierenpark ligt slechts 22 km ten noordoosten van LEGOLAND, je gaat er op safari, ziet dieren van heel dichtbij en ontmoet levensgrote dino’s! Bovendien is er lekker veel ruimte om te spelen.

Meer over Givskud Zoo

Voorwaarden Kampioen Aanbieding LEGOLAND

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Naast deze online publicatie wordt deze aanbieding voor LEGOLAND & GIVSKUD ZOO in Denemarken ook gepubliceerd als bijlage bij diverse magazines en is ook geldig als je geen abonnement hebt. De aanbieding is geldig voor reizen in 2020. Lees alle voorwaarden hieronder:

Welke accommodaties? 

De Kampioen Aanbieding LEGOLAND & GIVSKUD ZOO is alleen geldig bij de geselecteerde vakantieparken: Ribe Byferie, Skærbæk Ferieby, Danland Ho Feriecenter, Danland FaaborgDanland Søndervig, Danland Bork Havn en Danland Bogense. En ook voor DanCenter vakantiehuizen op Jutland of Funen in Denemarken.

Reisperiode

De Kampioen Aanbieding LEGOLAND & GIVSKUD ZOO is geldig voor een vakantie in de periode 24 april t/m 1 november 2020 (let op: LEGOLAND en GIVSKUD ZOO zijn in het voor- en naseizoen op enkele dagen gesloten, meer informatie hieronder).

Wat is inbegrepen en wat niet? 

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per huis (vakantieparken 6 dagen, vakantiehuizen 8 dagen) op basis van eigen vervoer. Exclusief toegangskaarten voor LEGOLAND, GIVSKUD ZOO, administratiekosten* en verbruikskosten zoals stroom. Verbruikskosten en eindschoonmaak inclusief bij Ribe Byferie. Eindschoonmaak en verbruikskosten excl. bij Skærbæk Ferieby,  Danland Ho FeriecenterDanland SøndervigDanland Bork HavnDanland Bogense, Danland Faaborg en DanCenter vakantiehuizen. Genoemde prijzen zijn voorbeelden, andere of langere periodes zijn mogelijk.

*administratiekosten vakantiehuizen € 10 - admistratiekosten vakantieparken € 10 tot 21 dagen voor vertrek, daarna € 20. Bij aaneengesloten boekingen wordt 1 keer administratiekosten in rekening gebracht. 

Toegangskaarten LEGOLAND

Je koopt de toegangskaarten bij je reservering tegen een gereduceerde prijs (€ 44 per persoon) via Dansk.nl. De kaarten zijn geldig voor twee achtereenvolgende dagen. 

Toegangskaarten GIVSKUD ZOO & Kids Gratis

Je koopt de toegangskaarten voor GIVSKUD ZOO bij je reservering voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen tegen een gereduceerde prijs (€ 25 per persoon) via Dansk.nl. Vervolgens ontvang je voor alle meereizende kinderen t/m 11 jaar een gratis kinderkaartje voor GIVSKUD ZOO. 

Openingsseizoen LEGOLAND Billund in Denemarken 2020

LEGOLAND Billund in Denemarken is weer open sinds 8 juni. De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Houd daarom de website van LEGOLAND goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Openingsseizoen GIVSKUD ZOO in Denemarken 2020

GIVSKUD ZOO in Denemarken is weer open sinds 29 mei. De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Houd daarom de website van Givskud Zoo goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

 Het entreebewijs voor GIVSKUD ZOO in Denemarken geeft toegang het safaripark en de speelgebieden. Je kunt met eigen auto een safari maken, voor de Safaribus en de Safaritrein geldt een toeslag.

Exclusieve aanbieding

De Kampioen Aanbieding LEGOLAND & GIVSKUD ZOO Denemarken is exclusief samengesteld door Dansk.nl in samenwerking met LEGOLAND Billund, GIVSKUD ZOO en VisitDenmark. Dansk.nl is onderdeel van Dansk Feriehus Bookingburo (DFB Reizen BV), dé Denemarken Vakantie Specialist in Nederland. DFB is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.