Strand - Bovbjerg

7620 Bovbjerg, Denemarken

De duinen en het strand van Bovbjerg zijn een van de mooiste redenen voor een vakantie langs de kust van West-Jutland. De iconische vuurtoren, de ruige duinen, het brede zandstrand: in Bovbjerg zit je goed voor een zomerse vakantiedag in Denemarken.

Vakantie nabij Bovbjerg

Het strand van Bovbjerg ligt zo’n 15 kilometer van het vissersplaatsje Lemvig. Hier vind je meerdere vakantiehuizen, een winkelstraat en restaurants. De vuurtoren van Bovbjerg heeft een café en een expositieruimte met voornamelijke lokale kunst. Het brede strand bij Bovbjerg is mooie locatie voor een strandwandeling langs de ruige golven van de Noordzee.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous