Djurs Sommerland - attractiepark in Oost-Jutland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte, Denemarken

Het pretpark Djurs Sommerland ligt in de bossen van Djursland, een van de mooiste natuurgebieden in Oost-Jutland. Het gemoedelijke pretpark is een populaire bestemming voor een zomerse dag in Denemarken.

Bezoek aan Djurs Sommerland

Zodra de Deense zon gaat schijnen, opent Djurs Sommerland haar deuren. Je vindt er niet alleen een indrukwekkende verzameling achtbanen en andere attracties, het ruim opgezette park is ook een heerlijk plekje voor een picknick of een barbecue.

Check voor je bezoek de exacte openingstijden op de website van Djurs Sommerland. Het pretpark is – de naam zegt het al – een ‘zomerpretpark’ en is alleen tijdens de zomermaanden geopend.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous