Strand - Fakse Ladeplads

4654 Fakse Ladeplads, Denemarken

Fakse Ladeplads is een havenstad op de Oost-Deense eilanden. De plaats ligt in Zuid-Sjælland, zo’n 85 kilometer ten zuiden van Kopenhagen. Fakse Ladeplads is omringd door bossen en zandstranden en daarmee een populaire uitvalsbasis in de zomermaanden.

Doen in Fakse Ladeplads

Rondom Fakse Ladeplads is het beste van de Oost-Deense eilanden verzameld. Bos, zandstrand, rust, ruimte: het is er allemaal in overvloed. Op heldere dagen kun je vanaf het strand van Fakse Ladeplads bovendien uitkijken op Møn, het kleinste eiland van de Oost-Deense regio.

Locatie van Fakse Ladeplads

Fakse Ladeplads is – het woord ‘ladeplads’ zegt het al – van oudsher een havenstad (een ‘plaats om goederen te laden’). De haven wordt nog altijd gebruikt en het stadje zelf is nog altijd goed verbonden met de rest van de Oost-Deense eilanden. Met de trein sta je binnen anderhalf uur in het centrum van Kopenhagen. Ook de attracties van Lolland-Falster en Møn zijn vanaf een vakantieadres in Fakse Ladeplads prima te bereiken.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous