Fun Park Hirtshals - attractiepark in het noorden van Denemarken

Minkvej 10 , 9850 Hirsthals, Denemarken

Fun Park Hirtshals is een dierenpark en attractiepark in het noordelijke puntje van West-Jutland. Het park heeft zo’n 60 verschillende diersoorten en een grote speeltuin vol glijbanen, springkastelen en skelters.

Bezoek aan Fun Park Hirtshals

Rijden op een pony, een wedstrijdje hoefijzer gooien doen, dansen om het kampvuur: Fun Park Hirtshals zit vol verrassende attracties. Het gemoedelijke park is dierentuin en speelparadijs in één en heeft ook plek voor traditionele spellen als steltlopen, touwtrekken en kruiwagen-racen. Perfect voor een actieve dag tijdens je vakantie in West-Jutland!

Het Fun Park Hirtshals ligt aan de rand van de havenplaats Hirtshals. Bezoek de website van het pretpark voor meer informatie over de openingstijden en activiteiten.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous