Jesperhus Feriepark - bloementuin

Legindpark 13, 7900 Nykobing Mors, Denemarken

Jesperhus Feriepark is een grote bloementuin en attractiepark op het eiland Mors in Noord-Jutland. Terwijl je kunt genieten van de mooiste bloemen, kunnen kinderen er eindeloos klimmen, klauteren en spelen.

Doen in Jesperhus Feriepark

Een attractiepark voor ALLE leeftijden? Het bloemenpark Jesperhus Feriepark bewijst dat het kan. In de tuin van zo’n 8 ha vind je geurige bloemen, cactussen en planten in allerlei bijzondere kleuren en vormen. Ook is er een kleinschalige dierentuin met zo’n 50 verschillende dieren en een avontuurlijke speeltuin. Je kunt er varen, vissen, rijden op een pony of knuffelen met de geitjes. Daarnaast is er een 4d bioscoop en een spannend Tarzanpad. Kortom, ideaal voor een zonnige vakantiedag in Denemarken!

Openingstijden Bloemenpark Jesperhus Feriepark

Jesperhus Bloemen- en attractiepark is niet het hele jaar geopend. Kijk op de website voor de openingstijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous