Jyllands Akvariet - Jutlands Aquarium Thyboron

Vesterhavsgade 16 , 7680 Thyborob, Denemarken

Het Jyllands Akvariet is een bijzondere plek om kennis te maken met de bewoners van de Noordzee. Haaien, roggen, krabbetjes: je kunt ze allemaal van héél dichtbij bestuderen.

Bezoek aan het Jyllands Akvariet

Het Jyllands Akvariet (letterlijk: Jutland’s Aquarium) ligt aan de haven van Thyboron, een vissersplaats in het meest westelijke puntje van Noord-Jutland. In de verschillende bassins vind je bijna alle vissen en schaaldieren uit de Noordzee terug. Je mag ze helpen voeren en soms zelfs aanraken. Daarnaast kun je er barnsteen graven in een zandbak en schelpsculpturen maken in de creatieve werkplaats.

Het Jyllands Akvariet is overdekt: ideaal voor tijdens een regenachtige vakantiedag! Kijk op de website voor openingstijden en voedertijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous