Strand - Lendrup

9670 Lendrup, Denemarken

Het strand van Lendrup is een van de beste vissersstekken aan het Limfjord. Je vindt Lendrup even buiten het plaatsje Løgstør, Noord-Jutland.

Vakantie nabij Lendrup

Het strand van Lendrup is niet alleen populair onder sportvissers, ook voor een dagje strand zit je hier goed. Het brede strand geeft mooie uitzichten over het Limfjord en ligt midden in een landelijke omgeving. Het strand zelf bestaat uit zand en stenen – waterschoentjes komen hier goed van pas.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous