Natur Bornholm - belevingscentrum op Bornholm

Grønningen 30, 3720 Aakirkeby, Denemarken

Het belevingscentrum Natur Bornholm ligt ten zuiden van het plaatsje Aakirkeby. Het museum is een leuk startpunt om de natuur van het Deense eiland Bornholm te leren kennen.

Doen bij Natur Bornholm

Bij Natur Bornholm duik je de veelzijdige natuur van Bornholm in. Behalve een leerzame tentoonstelling vol (opgezette) dieren en planten heeft het belevingscentrum een grote natuurspeelplaats. Op de speelplaats kunnen kinderen de kracht van de natuur zelf ervaren.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous