Strand - Rønne

3700 Rønne, Denemarken

Rønne is de grootste plaats op het Deense eiland Bornholm. Omringd door de bossen en het zandstrand, is dit een ideale locatie voor een Deense zomerdag.

Vakantie in Rønne

Tijdens je vakantie op Bornholm mag een bezoek aan Rønne niet ontbreken. Behalve mooie zandstranden, vind je hier een handvol verrassende attracties. Zoals de karakteristieke lage huisjes in de Laksegade en de Storegade, het Bornholm Museum en de spierwitte Sint Nicolaj Kerk. Ook de vuurtoren van Rønne en de gezellige haven zijn een bezoek waard.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 25.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous