Strand - Sandvig

3770 Sandvig, Denemarken

Het kleine brede zandstrand van Sandvig ligt op het eiland Bornholm. Het strand is omringd door een rotsachtige kust en maakt onderdeel uit van de karakteristieke plaats Allinge-Sandvig. Een heerlijk plekje voor een zomerse dag in Denemarken!

Vakantie nabij Sandvig Strand

Het strand van Sandvig is een van de populairste zandstranden van Noord-Bornholm. De duinen en het beschutte strand zijn een heerlijke locatie voor een zomerse dag.  Tegelijkertijd vind je in Alinge-Sandvig alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie op Bornholm: restaurants, winkels en volop vakantiehuisjes. Tip: let op de stroming voor de kust, deze kan krachtig zijn.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous