Spottrup Borg - de best bewaarde Middeleeuwse burcht van Denemarken

Borgen 6A, 7860 Spottrup , Denemarken

Spottrup Borg is de best bewaarde Middeleeuwse burcht van Denemarken en in de zomer worden er veel activiteiten georganiseerd waarbij oude tijden herleven, zoals tentoonstellingen en markten. Je waant je dan echt in de Middeleeuwen.

Spottrup Borg is een echte vesting, beschut door grachten en ophaalbruggen. Zo werd het de vijand moeilijk gemaakt om de burcht in te nemen. Heden ten dagen weten alleen toeristen de weg naar de brucht…

Houd je van ridders, kastelen, geschiedenis en de Middeleeuwen, dan is Spottrup Borg het ideale uitstapje tijdens je vakantie in Denemarken.

Let op Spottrup Borg is niet het hele jaar geopend, dus kijk op de website voor openingstijden en activiteiten in en rondom de burcht.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous