2 x voordeel + bonustip voor LEGO fans!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: attracties zijn niet goedkoop. Wil je besparen tijdens je vakantie in Denemarken, dan heb ik 2 links voor je waarmee je een fijne korting ontvangt op de entreetickets voor de tofste LEGO attracties van Denemarken!

LEGOLAND Denemarken. Foto: Jesper Grønnemark
LEGOLAND in Denemarken. Foto: Jesper Grønnemark

Want denk je aan Denemarken, dan denk je (heel waarschijnlijk) ook aan LEGOLAND, want Billund in Denemarken is waar de allereerste LEGO blokjes bedacht én gemaakt zijn. Maar wist je dat er naast LEGOLAND nog een LEGO attractie is die je als LEGO-fan eigenlijk niet mag missen? LEGO House! Hieronder vind je mijn links voor entreetickets met korting voor beide LEGO attracties.

Extra fijn: de korting is ook geldig voor LEGOLAND en LEGO House in de meivakantie, de zomervakantie of de herfstvakantie! 

Lees verder voor de voordeeltips onder de foto’s…

LEGOLAND Monorail Duplo Land
LEGOLAND Monorail Duplo Land

Voordeeltip 1: tickets met korting voor LEGOLAND

Ga je naar Denemarken en naar LEGOLAND? Bestel de toegangskaarten met korting via dansk.nl! Je kunt de tickets ook online bestellen als je al in Denemarken bent, zo je bijvoorbeeld de weersomstandigheden afwachten. De kortingstickets voor volgend jaar zijn waarschijnlijk vanaf december via de link verkrijgbaar zijn.

Bestel de toegangskaarten met korting voor LEGOLAND via dansk.nl!

Lees verder onder de foto voor de LEGO House-korting én de bonustip…

LEGOLAND Miniland

Bonus voordeel-tip

In LEGOLAND zijn speciale picknickplaatsen. Daar mag je je meegebrachte lunch eten. Niet alleen voordelig, maar ook heel hygge!

Lees verder onder de foto voor de voordeeltip voor LEGO House…

LEGO House in Billund

Voordeeltip 2: tickets met korting voor LEGO House

Voor nog meer LEGO raad ik je aan een bezoek te brengen aan LEGO House. Tijdens mijn eerste bezoek wist ik niet wat ik zag. Het is bijna niet uit te leggen wat je moet verwachten, maar verwacht vooral veel LEGO, veel plezier en heel veel verwondering. LEGO House is volledig indoor, dus ook geschikt voor een regenachtige dag. Houdt er wel rekening mee dat je vooraf een dag en tijdstip moet reserveren. Maar dat kan ook als je al in Denemarken bent. 

Entreetickets voor LEGO House koop je ook met korting via dansk.nl. Check hier de informatie en de link. 

Veel plezier!

Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous