Exclusieve openingsdagen WOW PARK Billund GEANNULEERD

De exclusieve openingsdagen van WOW PARK Billund voor Nederlandse gasten, dat op 22, 25, 29 april en 2 mei 2020 zouden plaatsvinden, gaan helaas niet door i.v.m. het coronavirus.

Lees meer over de outdoor speelparken van WOW PARK

Belangrijke mededeling over de exclusieve opening

23 maart 2020

De exclusieve openingsdagen van WOW PARK Billund voor Nederlandse bezoekers, dat op 29 april 2020 zou worden gehouden, gaan niet door. Op grond van de maatregelen die de Deense en Nederlandse overheden hebben genomen heeft WOW PARK Billund in samenspraak met Dansk.nl besloten dat de exclusieve openingsdagen helaas niet kunnen plaatsvinden. WOW PARK Billund geeft als aanleiding het belang van de gezondheid van medewerkers en bezoekers, alsook de huidige situatie in Denemarken en Nederland. Dansk.nl heeft alle begrip voor deze moeilijke beslissing.

WOW PARK Billund hoopt u alsnog in de nabije toekomst te mogen verwelkomen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • De mooiste 'hyggelige'
    plekjes
  • Het leukste reisblog
    over Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous