Dansommer vakantiehuizen

Dansommer vakantiehuizen

Met meer dan 35 jaar reiservaring in Denemarken is Dansk de enige échte Denemarken Specialist in Nederland, sinds 1985.

Dansommer

Partner van het eerste uur en expert in luxe vakantiehuizen in Denemarken: de veelzijdige vakantiehuizen van Dansommer zijn gemakkelijk en snel via Dansk.nl te boeken.

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Dansommer was ooit onze eerste samenwerkingspartners. Nu, meer dan 35 jaar later, werken wij nog altijd met plezier met ze samen. Ons gezamenlijke doel: onze klanten een zorgeloos verblijf in Denemarken bieden!

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Dansommer in het kort

 • Sinds 1976
 • Ruim 3.000 vakantiehuizen
 • Aanbod verspreid over heel Denemarken

Dansommer verhuurt al sinds 1976 vakantiehuizen in Denemarken. Niet zomaar vakantiehuizen, maar luxe woningen met alles erop en eraan. Zo was Dansommer ooit de allereerste aanbieder in Denemarken die vakantiehuizen met zwembad beschikbaar had. Nog altijd biedt Dansommer vooral huizen in het luxere segment, met faciliteiten als sauna’s en whirlpools of met ook een eigen binnenzwembad. Zelfs voor landhuizen zijn we bij Dansommer aan het juiste adres. Het bedrijf is een zusteronderneming van Novasol en is al jaren partner van Dansk.nl.

Lees meer over

Vakantie in Denemarken

Boek nu: vakantiehuizen en appartementen van Dansommer op Dansk.nl

Direct je Dansommer vakantiehuis boeken?

Dat kan via Dansk.nl, dé Denemarken Specialist!

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous