Partners

Partners

Mede dankzij deze partnerorganisaties heeft Dansk.nl het breedste aanbod van vakantiewoningen in Denemarken

Alle vakantiewoningen in Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Onze partners

Dansk.nl werkt nauw samen met lokale partners in Denemarken. Omdat we je graag een zo compleet mogelijk aanbod bieden. En omdat we zo nóg meer lokale kennis hebben over de mooiste locaties, meest bijzondere woningen en nieuwste attracties.

Naar een overzicht van onze partners

(Tekst gaat hieronder verder)

Of je nou een vakantiewoning, vakantiepark of hotelkamer kiest op Dansk.nl, je boekt jouw accommodatie gemakkelijk en direct online via Dansk.nl. In het Nederlands en met ons team van Denemarken Vakantie Specialisten binnen handbereik. Wij kunnen een enorm gevarieerd aanbod bieden dankzij onze nauwe samenwerking met Deense partners. Deze lokale en nationale verhuurbureau’s hebben ieder een geheel eigen aanbod van particuliere vakantiehuizen. Met sommige van deze partners werkt ons familiebedrijf al meer dan 30 jaar samen.

Als dé Denemarken Vakantie Specialist bieden we je graag alle laatste tips en weetjes uit elke badplaats en elke topbestemming in Denemarken. Het liefste doen we dit natuurlijk uit eerste hand. Echter, met meer dan 25.000 vakantiehuizen in ons aanbod, maken wij dankbaar gebruik van de schat aan lokale kennis die onze partners met ons delen. Bovendien hebben wij zo beschikking tot lokale servicekantoren die in het geval van nood een helpende hand kunnen bieden.

Benieuwd wie onze partners zijn? We stellen ze graag aan je voor. Al onze partners zijn aangesloten bij de nationale branchevereniging voor reisorganisaties in Denemarken.

Onze partners

DanCenter

DanCenter is een van de grootste bemiddelaars voor particuliere vakantiewoningen in Denemarken. Dansk.nl werkt al jaren nauw samen met DanCenter.

Over DanCenter

Novasol

Novasol biedt zo’n 7.000 particuliere vakantiehuizen in Denemarken aan via Dansk.nl. Net als hun zusterorganisatie Dansommer, is Novasol al jaren een gewaardeerd partner van Dansk.nl.

Over Novasol

Dansommer

Dansommer biedt vakantiehuizen in Denemarken in het luxere segment. Zij doen dit al sinds 1976. Hun luxe woningen met onder andere zwembaden, sauna’s en whirlpools zijn direct te boeken via Dansk.nl.

Over Dansommer

Sol og Strand

Sol og Strand is, net als Dansk.nl, een typisch familiebedrijf. Ooit gestart door een enthousiast echtpaar vanuit huis, is Sol og Strand uitgegroeid tot een van de grootste verhuurbedrijven van vakantiewoningen in Denemarken.

Over Sol og Strand

Feriepartner

Feriepartner is een overkoepelende organisatie van zelfstandige, lokale bureau’s die particuliere vakantiehuizen verhuren. Dansk.nl heeft een partnerverband met 15 van deze lokale bureau’s in onder andere de Westkust, Djursland, Sjælland en op het eiland Møn.

Over Feriepartner

Feriering

Feriering is een overkoepelende organisatie van lokale bureau’s van particuliere vakantiehuizen. Dansk.nl werkt samen met twee van deze lokale aanbieders; in Djursland en in Henne Strand.

Over Feriering
Zoeken