Strand - Albuen

4900 Albuen, Denemarken

Het brede strand van Albuen ligt in het meest westelijke puntje van Lolland-Falster. De 6 kilometer lange zanddijk is een unieke plek voor een strandwandeling. Je bent er volledig omringd door de zee, de duinen en de stilte. Het maakt Albuen tot een rustgevende locatie voor een vakantie op de Oost-Deense eilanden.

Vakantie nabij Albuen

Het strand van Albuen is een van de vele toplocaties in de regio Sjælland, Lolland-Falster en Møn voor een strandvakantie. De stranden zijn hier heerlijk breed en de natuur eindeloos uitgestrekt. En wil je toch de drukte van een grotere plaats opzoeken? Dan liggen Maribo en het havenstadje Rødby binnen handbereik. Via de brug hop je tegelijkertijd gemakkelijk naar de buureilanden Møn en Sjælland. Vooral de spierwitte krijtrotsen van Møns Klint zijn een absolute must see in deze regio.

Onze tip voor gezinnen met kinderen: neem waterschoentjes mee,  het zandstrand heeft hier en daar wat stenen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous