AQUA Silkeborg - Aquarium in het merengebied

Vejlsovej 55, 8600 Silkeborg, Denemarken

Het AQUA aquarium in Denemarken is het grootste zoetwateraquarium van Noord-Europa. AQUA ligt in Silkeborg, midden in het Deense merengebied.

AQUA Silkeborg bezoeken

AQUA Silkeborg is een leuk en leerzaam uitstapje tijdens een vakantie in Midden-Jutland. Je maakt er kennis met de onderwaterleven van het Deense merengebied en ook is er een grote waterspeelplaats vol klimtoestellen en waterkanonnen. Behalve een gigantisch aquarium zijn er ook otters, bevers, wilde zwijntjes en vee soorten reptielen en vogels.

Openingstijden Aqua Silkeborg

AQUA Silkeborg is het hele jaar door geopend. De openingstijden verschillen echter per seizoen. Check dus altijd even de actuele informatie op de website. Hier vind je ook meer informatie over de voedertijden van de dieren.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous