Strand - Binderup

6091 Binderup, Denemarken

Het strand van Binderup ligt aan de Oostkust van Zuid-Denemarken en is een populair onder gezinnen. Het strand is zo’n 15 meter breed en is omringd met een strook van helmgras en duinrozen. Kortom, een fijne plek voor een zomerse dag in Denemarken!

Het gemoedelijke strand van Binderup ligt aan de Lillebælt en is nog geen half uur rijden van de stad Kolding. Daarmee is een bezoek aan het strand van Binderup perfect te combineren met een bezoek aan het Koldinghus of een van de andere topattracties in Oost-Jutland als Christiansfeld (UNESCO Werelderfgoed).

Onze tip voor gezinnen met kinderen: neem waterschoentjes mee. De bodem van de zee is een mix van zand en stenen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous