Krijtrotsen Møns Klint

Geocenter Møns Klint - museum bij krijtrotsen van Denemarken

Stengårdsvej 8, 4791 Borre, Denemarken

Het Geocenter Møns Klint is een goed startpunt voor een bezoek aan de krijtrotsen van Møns Klint op Møn. In het interactieve museum leer je alles over dit spectaculaire stukje natuur en kun je allerlei bijzondere avonturen beleven.

Doen in Geocenter Møns Klint

Het Geocenter Møns Klint is leuk voor jong en oud. Terwijl jij je er kunt verwonderen over de eeuwenoude natuurwonderen van de Deense kust, kunnen kinderen er bergen optillen, door gletsjers lopen en zelfs hun eigen rotsverschuiving veroorzaken.

Het Geocenter Møns Klint is slechts een afdaling verwijderd van de krijtrotsen van Møns Klint zelf. Ga op pad met een van de natuurgidsen van het museum en leer nóg meer over de krijtrotsen. Of pak zelf de steile trappen naar beneden voor een stevige strandwandeling.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous