Strand - Hals

9370 Hals, Denemarken

Hals is een kindvriendelijke locatie voor een stranddag nabij Aalborg, de hoofdstad van Noord-Jutland. Het gemoedelijke kustplaatsje is omringd door zandstranden en bossen.

Vakantie in Hals

Vanaf de haven van Hals heb je een prachtig uitzicht over het Limfjord en het Kattegat. Het knusse centrum heeft bijzondere winkeltjes en je zit hier bovendien dichtbij Aalborg, een van de gezelligste steden van Denemarken. Doordat het zeewater hier lang ondiep blijft, is de kust populair onder gezinnen met kleine kinderen. Zij kunnen eindeloos spelen langs de waterkant of op de omliggende grasveldjes.

Vanuit een vakantiehuis rondom Hals kun je veel van de bijzondere attracties van Noord-Jutland bezoeken. Zo zit je hier niet ver van de palmstranden van Frederikshfredavn en liggen de Vikingschatten van Sebbersund Vikingeby in de buurt (afstand: beiden zo’n 60 km).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous