Hvidbjerg (Oost-Jutland) - strand

7080 Hvidbjerg, Denemarken

Het strand van Hvidbjerg (Oost-Jutland) bewijst dat de Oostkust ideaal is voor een gezinsvakantie. Het zandstrand is er heerlijk breed, het water blijft er lang ondiep en er is relatief weinig stroming. Tegelijkertijd zit je hier niet ver van de leukste topattracties van Zuid-Denemarken.

Vakantie in of nabij Hvidbjerg (Oost-Jutland)

Hvidbjerg ligt aan de kust van Oost-Jutland, niet ver van de stad Vejle. De stranden zijn er toegankelijk en zijn tegelijkertijd omringd door de natuur. Het strand van Hvidbjerg is zo’n 15 meter breed. Een tip: neem waterschoentjes mee voor je kinderen. Er liggen hier wat stenen op de bodem.

Tijdens een vakantie in Hvidbjerg kun je allerlei leuke dagtrips maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van LEGOLAND of Givskud Zoo? Beide topattracties liggen zo’n 50 kilometer verderop. Andere aanraders zijn de Vikingschatten van Jelling en de gezellige binnenstad van Kolding (afstand: beiden zo’n 30 km).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous