Strand - Sandkås

3770 Sandkås, Denemarken

Het strand van Sandkås ligt op het noordelijke punt van het eiland Bornholm. Met het populaire strand van Sandvig in de buurt en een ruime keuze uit vakantiehuisjes en hotels, is het kleine Sandkås een populaire bestemming voor een zomervakantie in Denemarken.

Het zandstrand van Sandkås is omringd door rotsen en ligt in een groene omgeving aan de noordkust van Bornholm. Tegelijkertijd ligt het gezellige Gudhjem nog geen 15 kilometer verderop.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 25.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous