Universe Science Park - Belevingspark in Zuid-Denemarken

Universe, Gammel Fabriksvej, Nordborg, Denemarken

Het Universe Science Park bewijst dat een natuurkundig museum alles behalve saai hoeft te zijn. In het kleurrijke museum kun je klimmen, watergevechten houden, scheuren op een segway en ondertussen heel veel leren over techniek en de kracht van de natuur.

Doen in het Universe Science Park

Het beleefpark Universe is een avontuurlijke plek voor kinderen van alle leeftijden. In de creativity zone barst het van de bijzondere experimenten. Je kunt er testen hoe lang je op een spijkerbed kunt liggen, zelf energie opwekken of je eigen piramide bouwen. Ook de achtertuin van het Universe Science Park is uniek. Waar anders vind je een tuin vol bloemen, waterkanonnen, donderwolken, graafmachines, waterfietsen EN elektrische auto’s? En ja: je mag het allemaal zelf ruiken, aanraken en/of besturen!

Vakantie nabij het Universe Science Park

Het Universe Science Park ligt in Nordborg, Zuid-Denemarken. Het stadje ligt in het noordelijkste punt van het schiereiland Als, een groen en rustig gebied. Vakantiehuizen in de directe omgeving vind je onder andere rondom Sønderborg en het strand van Skærbæk (Oost-Jutland).

Openingstijden Universe Science Park

Het Universe Science Park is niet het hele jaar door geopend. Over het algemeen is het beleefpark open van maart tot en met oktober. De exacte openingstijden zijn afhankelijk van de Deense schoolvakanties. Check dus altijd even de actuele informatie op de website.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous