Disclaimer

(Tekst gaat hieronder verder)

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Dansk BV (Dansk) is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Dansk gecreëerde website. Dansk wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar een link op deze site verwijst. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Dansk geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze site, wordt door Dansk uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie gegeven voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Dansk zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Dansk is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen. Dansk is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Dansk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Dansk is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website, uit de brochures, flyers, advertenties of andere publicaties van Dansk mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, mits hiervoor uitdrukkelijke toestemming is verleend door Dansk.

Wijzigingen

Dansk BV behoudt het recht om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Check daarom regelmatig deze pagina voor een update.

Dansk.nl, Dansk en Margrietroute.nl zijn onderdeel van Dansk BV.

Lees ook

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous