Disclaimer

(Tekst gaat hieronder verder)

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. DFB Reizen BV (DFB) is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door DFB gecreëerde website. DFB wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar een link op deze site verwijst. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

DFB geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze site, wordt door DFB uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie gegeven voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van DFB zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. DFB is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen. DFB is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. DFB aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. DFB is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website, uit de brochures, flyers, advertenties of andere publicaties van DFB mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, mits hiervoor uitdrukkelijke toestemming is verleend door DFB.

Wijzigingen

DFB Reizen BV behoudt het recht om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Check daarom regelmatig deze pagina voor een update.

Dansk.nl, DFB, Dansk Feriehus Bookingburo en DFB.nl zijn onderdeel van DFB Reizen BV.
Midwolda, 15 mei 2018

Lees ook

Zoeken