Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 2 maart 2022

Vanaf 1 maart 2022 gelden er in Denemarken vrijwel geen maatregelen m.b.t. corona/covid-19.
Er gelden ook GEEN inreisbeperkingen voor reizigers uit EU-/Schengen-landen. Er zijn grenscontroles, maar daar wordt alleen op geldige reisdocumenten (paspoort of ID-kaart) gecheckt.

Kijk op dansk.nl/corona-maatregelen voor actuele informatie m.b.t. toegangsmaatregelen en algemene maatregelen in Denemarken.

Lees hier verder en bekijk de veelgestelde vragen over het coronavirus

(Tekst gaat hieronder verder)

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous