Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 21 juni 2021

Na 26 juni 2021 komt de quarantaineplicht na aankomst in Denemarken te vervallen. Vanaf dat moment kun je met een negatieve PCR-test of als je volledig gevaccineerd bent vanuit Nederland en België naar Denemarken reizen. Houd wel de site van de Deense autoriteiten in de gaten voor actuele wijzigingen.

Kijk op dansk.nl/corona-maatregelen voor actuele informatie m.b.t. toegangsmaatregelen en algemene maatregelen in Denemarken.

Lees hier verder en bekijk de veelgestelde vragen over het coronavirus

(Tekst gaat hieronder verder)

Toegangsbeperkingen en voorzorgsmaatregelen

Huidige reisadvies Denemarken

Vanaf 26 juni 2021 komt de quarantaineplicht te vervallen na aankomst in Denemarken. Vanaf dat moment kun je dus Denemarken inreizen als je volledig gevaccineerd bent (en dit kunt aantonen) óf op vertoon van een negatieve PCR-test. Na invoering van het Europese coronapaspoort zal Denemarken dit coronapaspoort accepteren als bewijs van vaccinatie of negatieve-coronatest. De verwachting is dat het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor Denemarken na 26 juni 2021 aanpast van oranje naar geel vanwege de opheffing van de quarantaineplicht. Meer informatie over de huidige stand van zaken vind je hier.

Bovenstaande informatie wordt niet regelmatig geupdate. Volg voor actuele informatie en informatie over toelatingseisen de site van de Deense politie

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gevolgen voor de sluiting van DFB Reizen voor mijn reservering?

In verband met de sluiting van DFB Reizen zijn alle reserveringen overgedragen aan de contractspartners. Hierover zijn alle klanten met een reservering per email ingelicht. De contractspartners behandelen de reservering volgens afspraak. Heb je een vraag over je reservering, neem dan contact op met contractspartner zoals vermeld in de overdrachtsmail en op je huurcontract of voucher.

Ik heb toegangskaarten voor LEGOLAND of GIVSKUD ZOO voor 2021 ontvangen, maar moet annuleren – waar kan ik terecht?

Heb je toegangskaarten voor LEGOLAND of GIVSKUD ZOO van DFB Reizen ontvangen voor 2021 en je kunt of wilt daar geen gebruik van maken? Stuur dan een email naar info@dansk.nl met je gegevens, je krijgt binnen een week een reactie en er wordt een passende oplossing gezocht.

Zoeken