Zomerrondreizen door Denemarken

Zomerrondreizen door Denemarken

Romantisch roadtrippen door Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Zomerrondreis

Samen rijden over kronkelweggetjes en kustroutes doet het sowieso al best goed op de romantiekbarometer. De Margrietroute in Denemarken gooit daar nog eens heel veel schepjes liefde bovenop. De toeristische autoroute leidt langs hippe steden, sprookjeskastelen, diepgroene bosbossen en uitgestrekte zandstranden. Ideaal voor een weekje weg met z'n tweetjes!

Bekijk de Zomerrondreizen

(Tekst gaat hieronder verder)

Zomer
Rondreis
Al vanaf 520 euro per
persoon*

Zomerrondreis Denemarken

 • Mooiste plekjes van Denemarken
 • Gratis Margrietrouteboekje
 • Ook: Aarhus, Kopenhagen en Møn
 • Korting op de overtocht Rødby-Puttgarden

Bekijk de Zomerrondreis Denemarken

Romantisch Roadtrippen door Denemarken

De Zomerrondreis Denemarken is een 9 daagse rondreis langs de mooiste plekken van Denemarken. Stranden, bossen, meren, steden, je mist niks! De rondreis is uit te breiden met bijvoorbeeld een langer verblijf in de buurt van Kopenhagen.

De Luxe Zomerrondreis Denemarken volgt de Margrietroute door Jutland, over Funen naar Kopenhagen en de krijtrotsen van Møn. Je verblijft in luxe en bijzondere hotels, zoals een wellnesslandhuis aan het Vejlefjord.

De Zomerrondreis Jutland is een compacte versie van de zomerrondreis. Alhoewel ook 9 dagen, blijf je op Jutland en zie de de highlights van het grootste (schier) eiland van Denemarken. Je kunt een bezoek brengen aan verschillende Nationale Parken, maar ook aan de prachtige stad Aarhus en genieten van de diverse stranden en kustlijn van Jutland.

Maar er is meer. We hebben een aantal rondreizen door Denemarken voor je samengesteld. Mocht je andere wensen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk onze zomerrondreizen:

Luxe
Rondreis
Al vanaf 639 euro per
persoon*

Luxe Zomerrondreis Denemarken

 • Luxe en bijzondere overnachtingshotels
 • Mooiste plekjes langs de Margrietroute
 • Gratis Margrietroutereisgids
 • Ook: Aarhus, Kopenhagen en Møn

Bekijk de Luxe Zomerrondreis

Zomerrondreizen

Romantisch roadtrippen door Denemarken

 • De mooiste plekjes van Denemarken
 • Langs de Margrietroute
 • Gratis Margrietrouteboekje
 • Highlights: Aarhus, Kopenhagen, krijtrotsen Møn
Rondreis
Jutland
Al vanaf 476 euro per
persoon*

Zomerrondreis Jutland

 • Het fijnste van Jutland
 • Langs de Margrietroute
 • Gratis Margrietrouteboekje
 • Nationale Parken, Aarhus, strand & natuur

Bekijk de Zomerrondreis Jutland

Margietroute dwars door Denemarken

De Margrietroute staat voor 3.700 kilometer aan goed begaanbare landwegen langs de allermooiste plekjes van Denemarken. Sinds de Deense koningin de Margrietroute in 1991 opende, is de toeristische autoroute uitgegroeid tot een begrip in Denemarken. De bordjes met haar favoriete bloem zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Deense landschap. Ze maken deze route bovendien heerlijk simpel om te volgen (lees: géén kans voor die traditionele navigatie-strijd onderweg). Met het Margrietrouteboekje binnen handbereik kun je helemáál zorgeloos op pad. Het handige reisgidsje bevat een overzicht van de verschillende routes en beschrijvingen van alle bezienswaardigheden onderweg.

tip van onze Denemarken Specialisten

Tijdens onze rondreizen zie je de mooiste plekjes van Denemarken én je hebt de vrijheid je eigen draai te geven aan de reis. Meer design? Meer outdoor? Geen probleem, we passen de rondreis naar wens voor je aan!

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous