Werk mee aan het nieuwe Margrietrouteboek

Margrietroute foto Marlous Lub Dansk
Margrietroute in het merenhoogland. Foto: Marlous Lub

Het Margrietrouteboekje (uitgave 2016) is nu echt he-le-maal uitverkocht en het is tijd voor een update. Werk jij mee aan het nieuwe Margrietrouteboek?

Ik werk momenteel aan de update van het Margrietrouteboek. De route blijft uiteraard gelijk – het is een landelijke route die door de Denen is uitgezet, maar de nieuwe reisgids wordt groter en uitgebreid met mijn tips. Bovendien check ik alle attracties en bezienswaardigheden langs de route. En uiteraard wordt het nieuwe Margrietrouteboek aangevuld met de nieuwste attracties in Denemarken, zoals Marsk Tower en Museum Tirpitz. 

Jouw tips in het Margrietrouteboek

Heb jij leuke tips of een verhaal dat aansluit bij de Margrietroute en wil je dat delen? Laat het me weten via info@dansk.nl en wie weet neem ik het mee in de nieuwe reisgids! 

Meld je aan voor de pre-order

Wil je weten wanneer je het nieuwe Margrietrouteboek kunt kopen? Meld je aan voor de pre-order en je ontvangt een email zodra bekend is wanneer het nieuwe Margrietrouteboek te koop is. 

Leuk om van je te horen!

Marlous

Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous