Huurvoorwaarden DanCenter

Bij reservering van een accommodatie van DanCenter via Dansk.nl of een website van Dansk zijn de voorwaarden van DanCenter (reisdienstverlener) van toepassing.

Naar de Huurvoorwaarden van DanCenter

(Tekst gaat hieronder verder)

Let op: Bij reservering van een accommodatie van DanCenter via Dansk.nl of een website van Dansk zijn de voorwaarden van DanCenter (reisdienstverlener) van toepassing. Je reserveert direct bij DanCenter en ook de betaling en de afhandeling van de reservering loopt via DanCenter. Voor de actuele voorwaarden van DanCenter verwijzen we je naar je huurovereenkomst of de website van DanCenter.

Bekijk de voorwaarden van DanCenter

Lees meer over

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous