Feriering vakantiehuizen

Feriering vakantiehuizen

Bekijk alle vakantiehuizen van Feriering op Dansk.nl

Met meer dan 35 jaar reiservaring in Denemarken is Dansk de enige échte Denemarken Specialist in Nederland, sinds 1985.

Feriering

Via ons partnerschap met een paar lokale verhuurbureau's van Feriering hebben wij een uitgebreid aanbod en een schat aan lokale kennis in en rondom het groene Ebeltoft en de populaire badplaats Henne Strand.

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Met veel lokale kennis en vakantiehuizen van uitstekende kwaliteit is Feriering al jaren een gewaardeerde partner van Dansk.nl.

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Feriering in het kort

 • Veel lokale kennis
 • Kleinschalige regiokantoren
 • Uitstekende kwaliteit

Feriering is een overkoepelende organisatie van lokale verhuurbureau’s van vakantiehuizen in Denemarken. Dansk.nl heeft een partnerschap met een twee van deze lokale verhuurbureau’s:

 • Købmand Hansens Feriehusudlejning is een verhuurbureau in Henne Strand, een populair vakantiegebied aan de Westkust. Het bureau verhuurt al meer dan 40 jaar vakantiewoningen in plaatsen als Henne Strand, Houstrup en Nymindegab. Hun aanbod van zo’n 600 particuliere vakantiehuizen is direct en gemakkelijk te boeken via Dansk.nl.
 • Ebeltoft Feriehusudlejning is een lokaal verhuurbureau in Djursland – het mooie natuurgebied in de ‘neus van Jutland’. Ook deze lokale verhuurder zit al meer dan 35 jaar in het vak en weet precies wat de mooiste plekken in de regio zijn. Het aanbod van meer dan 200 particuliere vakantiehuizen in populaire plaatsen als Ebeltoft, Bønnerup Strand, Grenå en Fjellerup Strand boek je gemakkelijk via Dansk.nl.

Lees meer over

Vakantie in Denemarken

Boek nu: vakantiehuizen van Feriering via Dansk.nl

Direct je Feriering Vakantiehuis boeken?

Dat kan via Dansk.nl, dé Denemarken Specialist!

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous