Dansk.nl partner: Novasol

Dansk.nl partner: Novasol

Met meer dan 35 jaar reiservaring in Denemarken is Dansk de enige échte Denemarken Specialist in Nederland, sinds 1985.

Novasol

Met meer dan 45 jaar ervaring is Novasol een van de bekendste verhuurders van particuliere vakantiehuizen in Denemarken. Hun grote en gevarieerde aanbod maakt Novasol tot een waardevolle partner voor Dansk.nl.

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Novasol verhuurt al sinds 1968 vakantiehuizen in Denemarken. Daardoor is er veel lokale kennis en een groot aanbod.

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Novasol in het kort

 • Sinds 1968
 • Ruim 7.000 vakantiehuizen
 • Aanbod verspreid over heel Denemarken

Novasol verhuurt al meer dan 45 jaar vakantiewoningen in Scandinavië en de rest van Europa. In Denemarken verhuren zij zo’n 7.000 vakantiehuizen, die allemaal gemakkelijk via Dansk.nl te boeken zijn. Novasol is al jaren een trouwe partner van Dansk.nl, net als haar zusteronderneming dansommer.

Lees meer over

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous