Strand - Boeslum

8400 Boeslum, Denemarken

Het strand van Boeslum ligt in Djursland, een populaire vakantieregio in Oost-Jutland. Het strand van Boeslum is breed en omringd door een grasgebied. Het water loopt hier snel stijl af: ideaal voor geoefende zwemmers.

Het strand van Boeslum is een van de redenen waarom Djursland een populaire vakantieregio is. De uitgestrekte natuur en de vele stranden maken dit tot een heerlijke uitvalsbasis voor een vakantie vol strandwandelingen en fietstochten. Ook het plaatsje Ebeltoft en het attractiepark Djurs Sommerland liggen in de buurt.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous