Strand - Bønsvig

4720 Bønsvig, Denemarken

Het kleine strand van Bønsvig ligt aan de zuidkust van Sjælland, niet ver van het oude hanndelsstadje Præstø. Doordat het strand een zandbodem en een zwemsteiger heeft, is het een prima plek voor een frisse duik tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden.

Het strand van Bønsvig is omringd door riet en ligt op het uiterste punt van Zuid-Sjælland. De omgeving hier is landelijk en rustig. Tegelijkertijd liggen de attracties van de Oost-Deense eilanden, zoals het Knuthenborg Safaripark en Danmarks Borgcenter in Vordingborg in de omgeving. Kies je het rustige Bønsvig als jouw uitvalsbasis, dan liggen er dus een paar leuke uitstapjes op je te wachten!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous