Strand - Bredfjed

4970 Bredfjed, Denemarken

Het strand van Bredfjed ligt aan de zuidkust van het eiland Lolland-Falster. Bredfjed heeft een breed zandstrand met stenen en daaraan grenzend een dijk met wat gras.

Bredfjed is een handige eerste stop tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden. Het strand ligt namelijk nog geen acht kilometer van de haven van Rødby. Dit is de plek waar de veerboot vanuit het Duitse Puttgarden aankomt. Tegelijkertijd kun je vanaf Bredfjed gelijk een paar van de leukste attracties van de Oost-Deense eilanden verkennen. Zoals het Knuthenborg Safaripark, Lalandia Rødby en het populaire kustplaatsje Marielyst.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous