Camp Adventure - klimpark in Zuid-Sjælland

4690, Denemarken

Camp Adventure is een van de grootste klimparken van Denemarken. Het park ligt in de bossen bij Haslev, zo’n 25 kilometer van het strand van Fakse Ladeplads. Behalve tien avontuurlijke buitenbanen vind je op Camp Adventure ook een indoorbaan en een klimmuur.

Bezoek aan Camp Adventure

Of je nou 3 of 83 jaar oud bent, bij Camp Adventure ligt er een klimbaan op maat op je te wachten. Drie van de tien banen zijn geschikt voor kinderen en beginnende klimmers. De andere banen zijn uitdagender en gaan soms wel tot 25 meter de hoogte in. Vanaf 2019 komt daar nog een spectaculaire uitzichttoren bij. De houten Observatietoren wordt maar liefst 45 meter hoog  en geeft het allermooiste uitzicht over de natuur van Zuid-Sjælland.

Toegang en openingstijden Camp Adventure

Je toegangskaartje voor Camp Adventure boek je gemakkelijk online. Hier vind je ook meer informatie over de openingstijden van het klimpark. In het omliggende park is er volop ruimte om te picknicken. Je kunt zowel je eigen eten meenemen als een picknickmand (online) bestellen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous