Funky Monkey Park - klimpark in Kolding

Hylkevænget, 6000 Kolding, Denemarken

Het Funky Monkey Park is de vrolijkste reden om naar Zuid-Denemarken te gaan deze zomer. Het grote klimpark ligt in de bossen bij Kolding en heeft klimparcoursen voor alle niveau’s. Welke route je ook doet, je wordt deskundig begeleid door een van de instructeurs. Kortom, een avontuurlijke manier om de prachtige omgeving van Kolding in je op te nemen.

Vakantie nabij het Funky Monkey Park

Het Funky Monkey Park ligt in Kolding, Oost-Jutland. De omgeving rondom de stad is een fijne uitvalsbasis voor een gezinsvakantie in Denemarken. Behalve de weidse natuur, het avontuurlijke Funky Monkey Park en de kindvriendelijke stranden, zijn er allerlei mooie dingen te zien en te beleven in de omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Bridgewalk over het water van de Lillebælt? Of een bezoek aan UNESCO Werelderfgoed-locatie Christiansfeld? Ook Aarhus, de tweede stad van Denemarken, ligt in de buurt.

Openingstijden Funkey Monkey Park

De openingstijden van het Funkey Monkey Park verschillen per seizoen en zijn afhankelijk van de Deense schoolvakanties. Check daarom altijd de website voordat je op pad gaat.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous