Bridgewalk Middelfart - lopen over de Lillebaeltsbrug in Denemarken

Galsklintvej 2, 5500 Middelfart, Denemarken

De bridgewalk in Middelfart is een unieke attractie in Denemarken. Want waar anders krijg je de kans om op een 60 meter hoge brug te lopen?

Wat is de Bridgewalk Middelfart?

De Bridgewalk is een begeleide wandeling over de oude Lillebælt brug. Samen met een groep van maximaal 20 deelnemers neemt een ervaren gids je mee en vertelt je alles over de architectuur en geschiedenis van de brug.

Zodra je eenmaal gewend bent aan de schommelingen die de voorbijrazende treinen en het verkeer zo’n 20 meter onder je veroorzaken, is de Bridgewalk vooral héél erg genieten. Genieten van de wind in je haren. Genieten van het spectaculaire uitzicht over de Lillebælt en de kust. Maar vooral: genieten van de gegarandeerde stoot adrenaline die door je lijf giert!

Locatie Bridgewalk Middelfart

De Bridgewalk start bij het bezoekerscentrum van de oude Lillebælt Brug in Middelfart. De brug verbindt Jutland met Funen en ligt dichtbij topattracties in beide regio’s als het Koldinghus en Bogense Strand. Vanaf populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Denemarken als Skærbæk (Oost-Jutland) en Hejlsminde kun je de Bridgewalk prima als dagtrip doen.

Jouw Bridgewalk plannen?

De openingstijden van de Bridgewalk in Middelfart zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en het seizoen. Check dus altijd vooraf de actuele openingstijden online. Om zeker te zijn van een plekje, is het sowieso slim om je ticket vooraf online te boeken op de website van Bridgewalk Lillebælt. Op de website vind je ook alle informatie over de voorwaarden en de prijzen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous