Næsby - strand

4900 Næsby, Denemarken

Næsby is een kustplaats op Lolland, een van de Oost-Deense eilanden. Het kindvriendelijke strand en de rustige omgeving maken Næsby tot een prima uitvalsbasis voor een vakantie in Denemarken.

Næsby Strand is vooral populair vanwege de beschutte locatie aan de westkust van Lolland. Het strand heeft zowel stenen als zand (neem waterschoentjes mee!) en is omringd door een natuurrijke omgeving. Vanaf de haven van Rødby – waar de veerboot vanaf Puttgarden aankomt – is het nog geen 30 km rijden naar Næsby. Een ideaal startpunt voor een vakantie op de Oost-Deense eilanden!

Vanaf een vakantiehuis in Næsby kun je leuke kindvriendelijke attracties bereiken. Knuthenborg Safaripark ligt zo’n 40 km verderop en ook Lalandia Rødby (afstand: zo’n 30 km) staat garant voor een avontuurlijk dagje uit.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous