Ørnereservatet -adelaarsreservaat

Skagensvej 107, 9881 Bindslev, Denemarken

Het adelaarsreservaat Ørnereservatet in Bindslev staat helemaal in het teken van deze trotse roofvogel. Je kunt er alles leren over de adelaar en genieten van live adelaarsshows.

Locatie en openingstijden Ørnereservatet

Het adelaarsreservaat van Bindslev ligt zo’n 10 km ten westen van het strand van Bunken. Ook vanaf vakantiegebieden als Tversted en Ålbæk is het reservaat goed te bereiken.

Het adelaarsreservaat Ørnereservatet bezoeken tijdens een gezinsvakantie in Noord-Jutland? Check van te voren even de website voor de actuele openingstijden en de tijden van de adelaarsshows.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous