Strand - Thorup

9690 Thorup, Denemarken

Thorup Strand is een traditioneel vissersdorp in Noord-Jutland. Het is een van de weinige ‘actieve’ vissershavens in deze regio: de boten worden hier nog dagelijks aan land gesleept.

Bezoek aan Thorup Strand

Een bezoek aan Thorup Strand staat garant voor een bijzonder schouwspel. Bijna nergens in Denemarken kun je nog meekijken hoe vissersboten aan land worden getrokken met de vangst van de dag. Tegelijkertijd zit je hier nabij een paar van de mooiste stranden van Noord-Jutland. Onder andere Blokhus, Løkken en Slettestrand hebben mooie, brede zandstranden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous