Strand - Vedersø

6990 Vedersø Klit, Denemarken

Vedersø is de locatie van een breed zandstrand met hoge duinen. Het plaatsje ligt aan de westkust van Denemarken, iets ten noorden van Ringkøbing.

Vakantie in Vedersø

Een vakantiehuis in Vedersø is een prima uitvalsbasis om te genieten van de uitgestrekte natuur en de rust langs de Deense westkust. Tegelijkertijd kun je leuke uitstapjes maken in de omgeving. Ga een dagje windsurfen in Hvide Sande of bezoek het knusse centrum van de badplaats Søndervig. Of stap op de fiets en verken het glooiende achterland van West-Jutland.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous