Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Update: i.v.m. het stoppen van DFB Reizen is het deelnemerschap van SGR per 13 november 2020 beëindigd. Er worden geen nieuwe reserveringen gemaakt en onderstaande is derhalve niet meer van toepassing.

DFB Reizen BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat je vooruitbetaalde reisgeld terug ontvangt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Meer over de Stichting Garantiefond Reisgelden

DFB Reizen BV aangesloten bij SGR

Let op het deelnemerschap aan SGR is per 13 november 2020 beëindigd. Er worden geen nieuwe reserveringen gemaakt. Onderstaande informatie is dus niet meer van toepassing.

Wij stellen alles in het werk om jouw vakantie tot een succes te maken. Hoewel wij uitsluitend bemiddelen voor gerenommeerde reisorganisaties zijn wij voor jouw zekerheid aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantie vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Wat houdt SGR-garantie in?

Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Dansk.nl is onderdeel van DFB Reizen BV.

Lees meer over de SGR-garantieregeling op de website van Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Lees ook

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous