Griezelen deze herfst met Halloween in LEGOLAND® Billund? 3x doen!

Halloween vieren met alles erop en eraan? Laat dat maar over aan de Scandinavische hygge-experts! De Denen weten als geen ander hoe je warmte en gezelligheid brengt tijdens donkere herfstdagen. Attracties als LEGOLAND® Denemarken, Ribe VikingeCenter pakken dan ook groots uit tijdens Halloween. En het mooie is dat Zuid-Denemarken slechts zeshonderd kilometer tot de Duits-Deense grens is! Hierbij nog drie redenen om deze herfstvakantie te gaan voor Halloween in LEGOLAND.

Kom griezelen tijdens Halloween in LEGOLAND® Billund

1. Halloween in LEGOLAND®: een programma vol belevenissen

Van 6 oktober tot 3 november 2019 staat alles in het teken van Halloween in LEGOLAND®. Tussen de spinnenwebben en borrelende heksenketels zijn er tal van speciale Halloweenactiviteiten te vinden. Ga op spokenjacht of scoor jouw exclusieve Brick or Treat tas. Of laat je schminken, doe mee aan de tekenwedstrijd en bouw jouw mooiste LEGO®-kunstwerk. En krijg je trek van al die avonturen? Dan kan je altijd bijtanken in een van de gezellige restaurants. Met een kop chocolademelk-met-zombieslijm, bijvoorbeeld. Dat wordt smullen!

Halloween in LEGOLAND Billund

2. LEGOLAND® in de herfstvakantie = 100% hygge

Naast alle bijzondere activiteiten tijdens Halloween, is LEGOLAND® tijdens de herfstvakantie ook simpelweg een schitterende bestemming. Hoe grote (of kleine) Halloweenfanaat je ook bent. Het beroemde Deense pretpark is prachtig versierd met lichtjes en pompoenen. Ook de vuurwerkshows, pop-up dansshows en speciale voorstellingen maken Halloween in LEGOLAND tot een unieke belevenis. Nieuwsgierig geworden? Op LEGOLAND’s website vind je het gehele programma en de exacte openingstijden. Het is trouwens wel handig om deze goed te checken. LEGOLAND is niet alle dagen geopend in het najaar.

Last minute naar LEGOLAND®? Boek jouw tickets voor Halloween in LEGOLAND® direct als je een accommodatie boekt op Dansk.nl. Zo profiteer je van onze exclusieve kortingen. Zo kun je deze herfstvakantie naar LEGOLAND met korting en krijg je de 2e dag GRATIS.

15788 - 0071000px

3. Zuid-Denemarken is ideaal tijdens de herfstvakantie

Kies je voor een Halloween in LEGOLAND® deze herfstvakantie, dan zit je gelijk om de hoek bij nog veel meer Deense gezelligheid. Breng een bezoek aan historische steden als Ribe en Odense, waar lokale winkeliers elk jaar weer uitpakken met pompoenversieringen en speciale aanbiedingen. Ook veel andere attracties in Zuid-Denemarken hebben speciale Halloweenthema’s tijdens de herfstvakantie. Zo maak je bij Givskud Zoo jouw eigen pompoenlampion en kun je bij Egeskov Slot een spannende speurtocht doen.

Benieuwd naar leuke vakantiehuizen in Zuid-Denemarken? Bekijk ons volledige aanbod hier.

Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous