Givskud Zoo bij LEGOLAND

Givskud Zoo bij LEGOLAND

Givskud Zoo, het leukste safaripark vlakbij LEGOLAND

Bekijk de LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Tip: bezoek LEGOLAND én Givskud Zoo

Givskud Zoo is een van de leukste dierenpark van Denemarken. Je gaat met je eigen auto op safari, er zijn speeltuinen, picknickplaatsen en een dinopark. En je komt heel dichtbij de dieren! Givskud Zoo ligt slechts 20 min. rijden vanaf LEGOLAND.

Bekijk onze beste LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding

(Tekst gaat hieronder verder)

Givskud Zoo vlakbij LEGOLAND

Givskud Zoo is een van de leukste attracties voor gezinnen met kinderen in Denemarken. Het dierenpark ligt slechts 22 km ten noordoosten van LEGOLAND, je gaat er op safari, ziet dieren van heel dichtbij en ontmoet levensgrote dino’s! Bovendien is er lekker veel ruimte om te spelen.

Bekijk direct de exclusieve aanbieding voor LEGOLAND & Givskud Zoo

De beste aanbieding voor LEGOLAND & Givskud Zoo

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

  • Toegangskaarten voor LEGOLAND én Givskud Zoo tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer van de supervoordelige LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding: je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo

De Kampioen Aanbieding Givskud Zoo Denemarken biedt extra voordeel! Zo hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot Givskud Zoo bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen.

Wat kosten de toegangskaarten voor Givskud Zoo?

Wat kost een toegangskaart voor Givskud Zoo vlakbij LEGOLAND? Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Je koopt de toegangskaarten voor Givskud Zoo bij je boeking van een van de geselecteerde vakantieparken of vakantiehuizen tegen een gereduceerde prijs: € 25 per persoon en kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang! De normale prijs voor een toegangskaart van 1 dag in Givskud Zoo is ongeveer € 29,50. Extra voordeel dus! Profiteer dus nu en boek de aanbieding!

Wat is er nog meer te beleven in Givskud Zoo?

Givskud Zoo is van oorsprong een Safaripark waar je met je eigen auto of met de safaribus door verschillende dierenverblijven rijdt. En soms moet je even stoppen voor een overstekende giraffe of zebra. Er is een extra beveiligd leeuwenverblijf waar je ook met eigen auto door kunt rijden en tussendoor zijn er parkeerplaatsen bij een speeltuin of dierenverblijven, zodat je even de benen kunt strekken en kinderen kunnen spelen.

Er is een groot nieuw dinopark aangelegd waar je levensgrote dino’s ‘tegen het lijf’ loopt. Kinderen kunnen er fossielen zoeken en uit krijtrotsen hakken. Er is een grote speeltuin waar kinderen van alle leeftijden zich uit kunnen leven, een gezellig terras en ruimte om te picknicken. Want ook in Givskud Zoo mag je je eigen picknick meenemen!

Profiteer van de supervoordelige Givskud Zoo aanbieding

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Naar Givskud Zoo vlakbij LEGOLAND

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous