Dansk.nl partner: Sol og Strand

Dansk.nl partner: Sol og Strand

Met meer dan 35 jaar reiservaring in Denemarken is Dansk de enige échte Denemarken Specialist in Nederland, sinds 1985.

Sol og Strand

Het verhuurbureau Sol og Strand is al jaren een van onze lokale partners. De vakantiewoningen uit hun aanbod zijn van hoge kwaliteit en allemaal via Dansk.nl te boeken.

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Een vrolijke naam - Sol og Strand betekent 'zon en strand' -, een breed aanbod, hoge kwaliteit: Sol og Strand is al jaren een trouwe partner van Dansk.nl. En ze zijn net als wij begonnen als lokaal familiebedrijf!

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Sol og Strand in het kort

 • Sinds 1975
 • Familiebedrijf
 • Ruim 5.000 vakantiehuizen
 • Aanbod verspreid over heel Denemarken

Sol og Strand (letterlijk ‘zon en strand’) is een Deens familiebedrijf en een van de zeer gewaardeerde partners van Dansk.nl. Wat in 1975 begon in een kleine schuur in Noord-Jutland, groeide uit tot een grootschalig verhuurbedrijf met meer dan 5.000 particuliere vakantiehuizen in alle prijsklassen.

Alle vakantiehuizen van Sol og Strand zijn gemakkelijk te boeken via Dansk.nl. Een vakantiehuis van Sol og Strand is aan te raden als je een klantvriendelijk verhuurbureau zoekt.

Lees meer over

Direct je Sol og Strand Vakantiehuis boeken?

Dat kan via Dansk.nl, dé Denemarken Specialist!

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous