Strand - Mørkholt

7080 Mørkholt, Denemarken

Mørkholt ligt de kust van Oost-Jutland. Het strand van Mørkholt is zo’n 50 meter breed en ligt aan het Vejle Fjord. Het strand, een mix van zand en stenen, is omringd door helmgras en rozenbottelstruiken.

Vakantie bij Mørkholt

Mørkholt is een van de vele kindvriendelijke stranden in Zuid-Denemarken. Het strand van Mørkholt ligt in de buurt van de stranden van Hvidbjerg en Trelde Næs. De ruime keuze uit stranden maakt deze regio een goede uitvalsbasis voor dagjes uit in de omgeving. Jelling (UNESCO Werelderfgoed) en Kolding liggen zo’n 35 kilometer verderop. Ook LEGOLAND® en Givskud Zoo liggen in de buurt (afstand: zo’n 50 km).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous