Skallerup - populaire vakantiebestemming in Denemarken

9800 Skallerup, Denemarken

Skallerup is een van de mooiste vakantiegebieden in Noord-Jutland, Denemarken. Het strand en de omgeving maken de Deense kustplaats tot de ideale combinatie van rust, ruimte en leuke uitstapjes.

Doen in Skallerup

Wandelen langs het strand, fietsen in het achterland, erop uit naar knusse stadjes als Løkken, Blokhus en Lønstrup: tijdens een vakantie in Skallerup kun je van alles doen. Ook de haven van Hirsthals (overtocht naar Noorwegen) en de gigantische duinen van Rubjerg Knude liggen in de omgeving.

Het strand bij Skallerup is divers. Er is zowel zandstrand als ruigere stukken met rotsen en kiezels. Vanaf de kliffen heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. In het glooiende achterland vind je bos, heide en akkerland.

Vakantie in Skallerup

Op Dansk.nl vind je een gevarieerd aanbod van accommodaties voor een vakantie in Skallerup. Ook kun je via ons een vakantiehuisje boeken op het populaire Skallerup Seaside Resort, een ruim opgezet vakantiepark met veel faciliteiten. Ook als je niet op het vakantiepark verblijft, kun je – tegen betaling – gebruik maken van de faciliteiten van Skallerup Seaside Resort.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous