Verzekeringen

Natuurlijk wil je onbezorgd van je vakantie genieten. En daarom zijn er reisverzekeringen. Heb je geen doorlopende reis- en annuleringsverzekering, dan kan je direct bij de reservering je verzekering afsluiten.

Meer over de verzekeringen

(Tekst gaat hieronder verder)

Let op: op dit moment worden er geen verzekeringen meer aangeboden via Dansk.nl, Dansk of Dansk BV. Onderstaande informatie dient als naslagwerk voor boekingen gemaakt bij DFB Reizen BV t/m 2020. 

Alle verzekeringen die je via ons sluit worden ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen, verzekeraar sinds 1921.

Annuleringsverzekering

Een Annuleringsverzekering sluit je af voor het geval je niet kunt vertrekken op vakantie of je tijdens je verblijf plotseling naar huis moet. De reden van annulering is bepalend of de verzekering uitbetaald. Zo kan je in geval van overlijden van familie een nabij familielid (1e of 2e graad) of bij ziekte gebruik maken van de verzekering. Maar niet als je bijvoorbeeld een uitnodiging voor een bruiloft ontvangt en daarvoor thuis wilt blijven. Ook wanneer je kort voor vertrek boekt raden wij een Annuleringsverzekering aan. De kosten van annulering lopen namelijk op wanneer de vertrekdatum dichterbij komt, tot wel 100% kosten in de week of dag voor je aankomst.

Welke gebeurtenissen en situaties precies verzekerd zijn via de Annuleringsverzekering lees je in de voorwaarden van de Europeesche Verzekeringen.

Reisverzekering

De Reisverzekering dekt de schade tijdens de reis. Er zijn veel voorbeelden van schade die gedekt wordt door een reisverzekering. Bijvoorbeeld diefstal, maar ook geneeskundige kosten. De geneeskundige kosten moet je wel apart meeverzekeren. Wij raden aan de geneeskundige kosten altijd mee te verzekeren. Sommige ziektekostenverzekeraars bieden ook een buitenlanddekking, maar meestal is dit beperkt. Naast een uitbreiding voor geneeskundige kosten, kan je de Reisverzekering ook nog uitbreiden met een Ongevallen Verzekering, Hulp en Huur Vervoermiddel en een verzekering voor Winter- en bijzondere sporten.

Lees hier welke schade tijdens je vakantie gedekt is wanneer je een Reisverzekering van de Europeesche Verzekering sluit.

Schadeverzekering

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Zo kan er zomaar schade ontstaan aan het vakantiehuisje of de hotelkamer die je gehuurd hebt. De Schadeverzekering van Europeesche Verzekeringen dekt schade aan het onderkomen en inventaris tijdens de vakantie.

Om precies te weten welke schade gedekt wordt door deze Schadeverzekering lees je hier alle voorwaarden.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous