Djurs Sommerland

De naam geeft al een typisch vakantiegevoel: Sommerland. Djurs Sommerland is een typisch Deens attractiepark met spannende achtbanen, maar ook speelveldjes, treintjes en trampolines.

Djurs Sommerland is een typisch Deense attractie: achtbanen, picknicken, spelen, zwemmen. Een relaxt uitje voor het hele gezin!

Exclusive aanbieding: gereduceerde prijs en 2e dag gratis 

Reserveer je een vakantie via Dansk.nl, dan koop je de toegangskaarten voor Djurs Sommerland voor een gereduceerde prijs én je kunt de 2e dag bijna gratis naar het park! De toegangskaarten moeten direct bij reservering besteld worden en je kiest ook meteen of je 1 of 2 dagen Djurs Sommerland wilt bezoeken.

Heb je al geboekt, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling om de toegangskaarten bij te bestellen. De aanbieding is niet geldig wanneer je de toegangskaarten in Denemarken koopt.


Skatteoen-Djurs-Sommerland-Denemarken

 

Wat kan je verwachten in Djurs Sommerland? Dit unieke attractiepark biedt:

 • Spannende achtbanen zoals Piraten en de grootste watercoaster van Noord-Europa Skatteøen
 • Bondegårdsland voor de kleinere kinderen, met leuke attracties in boerderij-thema
 • Groot aquapark met veel glijbanen en een wildwaterbaan
 • Totaal meer dan 60 attracties voor jong en oud
 • Heerlijke picknickplaatsen om bij te komen
 • Speelveldjes en springkussen voor de allerkleinsten

Eenmaal binnen zijn alle attracties gratis en mag je zelfs gebruik maken van de barbecues die klaar staan.Djurs-Sommerland-Web-Bondegardsland

Dé Denemarken Vakantie Specialist

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Klanttevredenheid
  8.8
 • Grootste aanbod
  29.943 accommodaties
 • Persoonlijkadvies
  050 211 05 11
DFBVisit DenmarkLEGOLAND Billund ResortStichting Garantiefonds Reisgelden

Bezoek Djurs Sommerland in Denemarken!

Picknick-Djurs-Sommerland-Denemarken

Op Dansk.nl vind je een uitgebreid aanbod vakantiehuizen, vakantieparken, campings en hotels in de buurt van Djurs Sommerland. Een bezoek aan Djurs Sommerland is vooral geschikt als je vakantie viert in Midden Jutland of Oost Jutland.

Openingstijden Djurs Sommerland

Djurs Sommerland is geopend van 6 mei t/m 22 oktober 2017. Het Aquapark van Djurs Sommerland is geopend van 3 juni t/m 20 augustus 2017. LET OP: alleen in de maand juli is Djurs Sommerland elke dag geopend en gesloten in de herfstvakantie (regio zuid)! Djurs Sommerland is in 2017 geopend op: 6-7 mei, 12-14 mei, 20-21 mei, 23-28 mei, 31 mei, 1 juni, 3-5 juni, 7-8 juni, 10-11 juni, 13-15 juni, 17-30 juni, 1 juli-31 juli, 1-16 augustus, 19-20 augustus, 23-24 augustus, 26-27 augustus, 2-3 september, 9-10 september, 14-22 oktober (Halloween) 2017.

Het entreebewijs voor Djurs Sommerland geeft toegang tot alle bewegende attracties. Er zijn diverse mogelijkheden om te picknicken en te barbecuen (de barbecue staat klaar!) – je kunt dus je eigen lunch meenemen!

Toegangsprijzen Djurs Sommerland

Toegangsprijzen 3 jaar en ouder 2017 06/05-18/06 19/06-22/10
1 dag/pers. via Dansk.nl € 32,50 € 35
1 dag/pers. Djurs Sommerland € 35 € 38
2 dag/pers. via Dansk.nl € 52 € 55
2 dag/pers. Djurs Sommerland  € 55 € 58

Voorwaarden: De toegangskaarten met een gereduceerde prijs worden allen verkocht in combinatie met een reservering via Dansk.nl of DFB en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Toegangskaarten 2 dagen: 2 achtereenvolgende dagen. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Heb je al geboekt en wil de je toegangskaarten voor Djurs Sommerland bijbestellen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling.

Relaxt uitstapje met het gezin

Djurs Sommerland is een populair uitje bij veel Deense gezinnen tijdens de zomervakantie en de weekenden. Het attractiepark heeft spectaculaire attracties en achtbanen, maar je kunt er ook heerlijk relaxen!

Djurs Sommerland is uniek vanwege de speelveldjes, de ruimte én de leuke picknick en barbecueplaatsen. Je mag in Djurs Sommerland je eigen picknick en barbecue meenemen en je kunt gebruik maken van de grote barbecues.

Djurs-Sommerland-Web-Waterplayground

Huur bij de ingang een bolderkar, leuk voor de kinderen, maar ook gemakkelijk voor alle zwemspullen, droge kleren en je picknick of lunch.

Marlous Lub
Marlous Lub

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

050 - 211 05 11

Meer informatie over Djurs Sommerland of deze aanbieding? Bel ons!

veilig & voordelig

Aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

ervaring sinds 1985

Sinds 1985 Dé Denemarken Vakantie Specialist in Nederland

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken