Nu kids GRATIS naar 3 top attracties*

Nu kids GRATIS naar 3 top attracties*

Profiteer van deze exclusieve aanbieding en leg je vakantie naar Noord-Jutland nu vast

Noord-Jutland aanbieding

Kom naar Noord-Jutland, één van de mooiste plekjes van Denemarken en profiteer van onze exclusieve aanbieding:

Reserveer een van de vakantiehuizen op het luxe vakantiepark Skallerup Seaside Resort of een van de geselecteerde vakantiehuizen van Feriepartner in Noord-Jutland en profiteer van kids gratis toegang tot 3 top attracties* in Noord-Jutland: attractiepark Fårup Sommerland, aquarium Nordsøen Oceanarium en dierentuin Aalborg Zoo

(Tekst gaat hieronder verder)

Meivakantie Al vanaf 445 euro per huis per week*

Skallerup Seaside Resort

 • Nu € 50 extra korting
 • Kids gratis naar 3 topattracties*
 • Prachtig vakantiepark aan zee
 • Luxe wellnesscentrum

Boek Skallerup Seaside Resort

Meivakantie Al vanaf 250 euro per huis per week*

Noord-Jutland Feriepartner Vakantiehuizen

 • Nu € 50 extra korting
 • Kids gratis naar 3 topattracties*
 • Incl. eindschoonmaak
 • Uitzonderlijke natuur & heerlijke stranden

Boek een Feriepartner Vakantiehuis

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

De mooiste vakantiehuizen vanaf € 245 per huis/week*

Vakantiehuizen in Noord-Jutland, nu met kids gratis naar 3 topattracties

De typisch Deense vakantiehuizen in Noord-Jutland liggen vaak direct aan zee en hebben veel ruimte voor een fantastische vakantie samen. De mooie vakantiehuizen van Feriepartner in Noord-Jutland zijn van hoge kwaliteit en de eindschoonmaak is inclusief! Zo geniet je nog meer van je laatste vakantiedag.

Noord-Jutland staat voor unieke natuurbelevenissen, supermooie stranden, spannende attracties en lekker veel ruimte voor een ontspannen vakantie!

Lees meer over

Voorwaarden Noord-Jutland Aanbieding


Welke accommodaties? 

De Noord-Jutland Aanbieding € 50 korting is alleen geldig bij geselecteerde accommodaties: vakantiepark Skallerup Seaside Resort en Feriepartner Vakantiehuizen in Noord-Jutland bij een minimaal verblijf van 7 nachten.

De kortingsactie voor de attracties (kids gratis naar Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium en Aalborg Zoo) is geldig voor alle accommodaties in Noord-Jutland in combinatie met minimaal 2 toegangskaarten voor volwassenen (via Dansk.nl).

Reisperiode

De aanbieding is geldig voor alle aankomsten in 2020, maar let op: de attracties zijn niet allemaal het gehele jaar geopend (meer informatie hieronder).

Wat is inbegrepen en wat niet? 

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per huis (vakantieparken 5 dagen, vakantiehuizen 8 dagen) op basis van eigen vervoer. Exclusief toegangskaarten voor de attracties, administratiekosten* en verbruikskosten ter plaatse (zoals stroom). Eindschoonmaak is zowel bij vakantiepark Skallerup Seaside Resort als de Feriepartner vakantiehuizen in Noord-Jutland inclusief. Genoemde prijzen zijn voorbeelden, andere of langere periodes zijn mogelijk.

*administratiekosten vakantiehuizen € 10 - administratiekosten vakantieparken € 10 tot 21 dagen voor vertrek, daarna € 20. Bij aaneengesloten boekingen wordt 1 keer administratiekosten in rekening gebracht.

Toegangskaarten attracties Noord-Jutland

Je koopt de toegangskaarten voor Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium en Aalborg Zoo bij je reservering via Dansk.nl voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Vervolgens ontvang je voor max. 2 kinderen t/m 11 jaar een gratis kinderkaartje voor de betreffende attractie(s). Je ontvangt de toegangskaarten per e-mail na ontvangst van de betaling van je reis.

Openingsseizoen Fårup Sommerland 2020

Fårup Sommerland in Denemarken is weer opend sinds 5 juni 2020 m.u.v. het waterpark. Het waterpark is weer open sinds 20 juni.

De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Houd daarom ook de website van Fårup Sommerland goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Openingsseizoen Nordsøen Oceanarium 2020

Nordsøen Oceanarium is open sinds 30 mei. Houd ook de website van Nordsøen Oceanarium goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Openingsseizoen Aalborg Zoo 2020

Aalborg Zoo in Denemarken is open sinds 1 juni. Houd ook de website van Aalborg Zoo goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Exclusieve aanbieding

De Noord-Jutland aanbieding is exclusief samengesteld door Dansk.nl in samenwerking met Skallerup Seaside Resort, Feriepartner Vakantiehuizen, Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo, VisitNordjylland en VisitDenmark. Dansk.nl is onderdeel van Dansk Feriehus Bookingburo (DFB Reizen BV), dé Denemarken Vakantie Specialist in Nederland. DFB is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous